Chris Curry (1946)

Chris Curry (28 januari 1946) is mede-oprichter van Acorn Computers, het bedrijf dat succes had met de Acorn BBC Micro en later de ARM microprocessors die ondermeer gebruikt worden door Apple. Curry was tevens een drijvende kracht achter diverse Sinclair producten. Een van de laatste producten waar Curry bij Sinclair aan werkte was de Science of Cambridge MK-14. Hierna richtte hij samen met vriend Hermann Hauser het bedrijf Cambridge Processor Unit Ltd op, in 1979 gevolgd door Acorn Computers Ltd.

Bedrijfsmatige betrokkenheid van Chris Curry

  • Sinclair Radionics (1966)
  • Sinclair Instruments (1976)
  • Science of Cambridge (1977)
  • Cambridge Processor Unit (1978)
  • Acorn Computers (1979)
  • General Information Systems (1985)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *